Programma

De KiVaDa is in 2020 op maandag 24, dinsdag 25 en woensdag 26 augustus. 

Het is belangrijk om met je kind(eren) goede afspraken te maken over of zij wel of niet zelfstandig naar huis mogen fietsen of dat ze opgehaald worden. Wij zijn hier niet verantwoordelijk voor en kunnen dit ook niet voor alle kinderen bijhouden.

 

Het programma voor 2020 ziet er als volgt uit;

Maandag 24 augustus

10:00 Aanmelden en intro
10:30 Start activiteiten. De activiteiten zullen bestaan uit een 6-kamp voor groep 3 t/m 5 en een mini sporttoernooi (met hele gevarieerde sporten) voor groep 6 t/m 8. Vandaag dus sportieve kleren aandoen!
13:00 Afsluiting activiteiten.
In de middag is er geen programma. Kinderen van groep 6 t/m 8 kunnen thuis eventueel vast oefenen voor de playbackshow die ’s avonds wordt gegeven.
Opgeven voor de playbackshow kan vanaf nu via de mail of maandagochtend bij een van de leiding.
20:00 Start playbackshow (alleen groep 6 t/m 8)
23:00 Einde playbackshow en start spooktocht (voor de kinderen die niet mee willen doen aan de spooktocht hebben we een vuurschaal waar ze marshmallows etc. kunnen roosteren).

 

Dinsdag 25 augustus

Groep 3 t/m 5
10:00 Start activiteiten op het voetbalveld, denk aan een klein sporttoernooitje, verschillende minigames, schminken etc.
12:30 Pauze. Wij verzorgen ranja en eventueel wat lekkers, maar de kinderen dienen zelf een lunchpakket mee te nemen
13:00 Vervolg activiteiten.
16:00 Afsluiting activiteiten
Groep 6 t/m 8
10:00 Verzamelen op het voetbalveld van Ajax-B OP DE FIETS.
10:30 Vertrek richting Try-out in Dinxperlo. Hier zal Herbert Luijmes van Try Out verschillende activiteiten organiseren voor de kinderen, waaronder mega steppen, vlot bouwen, klimmen etc.
15:00 Afsluiting activiteiten en klaarmaken om terug naar Ajax-Breedenbroek te fietsen.
16:00 Aankomst in Breedenbroek
LET OP: Wij zullen met de groep weer terug fietsen naar Breedenbroek, maar de kinderen mogen ook meteen naar huis fietsen vanaf Try out. Overleg dit goed met uw kinderen!!
Ook voor groep 6 t/m 8 geldt dat ze een eigen lunchpakket mee moeten nemen.

 

Woensdag 26 augustus

10:00 Start activiteiten op het voetbalveld. Vandaag staat er een vossenjacht door het dorp op het programma en hebben we op het voetbalveld verschillende stormbanen / luchtkussen / waterspellen georganiseerd. Er zal weer met twee groepen worden gewerkt (groep 3 t/m 5 en groep 6 t/m 8).
12:30 Pauze. Wij verzorgen ranja en eventueel wat lekkers, maar de kinderen dienen zelf een lunchpakket mee te nemen
13:00 Vervolg activiteiten.
16:00 Afsluiting activiteiten
Daarnaast willen wij jullie graag wijzen op onderstaande belangrijke zaken:
  • Uw kinderen afzetten en ophalen? Graag! Bij voorkeur op de fiets.
  • In verband met de richtlijnen rondom het Corona-virus mag u als ouder dit jaar niet het terrein betreden. Na het afzetten van uw kind(eren) daarom graag direct het terrein verlaten. Ook bij het ophalen van uw kinderen graag niet te vroeg komen, en niet op het terrein wachten.
  • Houdt altijd de algemene richtlijnen van het RIVM in acht (houdt 1,5 meter afstand)
  • Tijdens het kamp zullen wij als begeleiding ons ook houden aan de algemene richtlijnen van het RIVM.
  • Er zijn voldoende punten voor de begeleiders en de kinderen om handen te desinfecteren, er zijn extra punten om uit te rusten en er is gescheiden sanitair.
  • Heeft uw kind, of een direct gezinslid een van de volgende klachten? Koorts, benauwd of (overmatig) hoesten en niezen. Dan verzoeken wij u om uw kind(eren) af te melden, om besmettingen rondom het corona-virus te voorkomen.
  • Mocht uw kind net in groep 5/6 zitten en toch graag met de andere groep meedoen, is dat geen probleem. Spreek dit van tevoren af met uw kind(eren).
  • We gaan dit jaar geen hutten bouwen, dus hamers, spijkers en/of kwasten zijn niet nodig!